Blog

Lees je mee?

De vrouwelijke energie en hormonen

Vrouwelijke energie in een wereld vol mannelijke energie.

Hoogsensitiviteit

Dankbaar en blij word ik van de gesprekken die ik dagelijks voer met zowel nieuwe cliënten als die al langer bij mij komen. Dat wat de ander vertelt gaat gepaard met een lach en een traan.

Wat eiwitten en Kennispoort Regio Zwolle met elkaar te maken hebben

Een paar maanden geleden kreeg ik vanuit een warm contact bij Kennispoort de leuke vraag voorgelegd of ik wilde meedenken rondom het nieuw in de markt zetten van een eiwit verrijkt tussendoortje gericht op de doelgroep 65+.

IKIGAI

Laatst kwam mijn oudste zoon bij mij staan en vertelde dat hij als opdracht voor school iets moest schrijven over zijn Ikigai. Uh wat???

Pak Hypertensie aan

Eind 2020 kreeg ik de leuke vraag vanuit Arts en Leefstijl om als co-auteur mee te werken aan de handleiding “Pak Hypertensie Aan”.

Afbouwen van medicatie

Het omkeren van chronische ziekten als Diabetes en Hart- en Vaatziekten is een onderdeel van mijn werk waar ik veel energie van krijg.

Bewegen

Dat mensen nu zwaarder worden wijten ze steevast aan de Corona tijd waarin de sportscholen dicht zijn, ze hun fietstochtje naar het werk niet meer maken en de hoofdmaaltijden groter zijn en er meer tussendoor gegeten of gedronken wordt.

Coaching en familieopstellingen

Waar word ik in mijn werk nog meer blij van naast mijn cliënten begeleiden naar een gezondere leefstijl met meer bewegen, anders eten en minder medicatie?